Ngeunaan Perusahaan

Kami ayana di salah sahiji wétan anu pang ageung sareng handap industri di Cina - Danau Baiyang, Baoding, Hebei di Cina Kalér. Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd. ngagaduhan pangalaman hébat dina ngahasilkeun produk bulu sareng handap, kalebet quilts, bantal, bulu sareng kasur handap, kantong tidur, baju handap sareng anu sanés. Perusahaan urang gaduh sét lini produk dina éterdown sareng kaluaran anu dalapan rébu ton per taun. Produk kami tiasa ngahontal Peraturan Cina pikeun ékspor. Kusabab desain unik kami sareng kualitas luhur, produk kami parantos dijual saé pisan di Amérika, Éropa, Jepang sareng Korea. Kapasitas produksi kami ngahontal langkung ti genep juta potongan per taun. Produk kami disarankeun pisan di pasar lokal sareng parantos kéngingkeun hadiah Produk Produk Tingkat Pertama Provinsi, Produk Tingkat Pertama Nasional, Produk Kasatiaan ku Palanggan sareng Merek Terkenal di Propinsi Hebei kalayan Kualitas. Kami nampi sertipikat ISO9001 di 2009. "Integritas, dédikasi sareng inovasi" parantos janten sumanget urang dina 10 taun ka pengker. "Kualitas anu saé, manajemén anu saé sareng jasa pikeun klien" nyaéta konsép jasa kami.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)