Pabrik 2020 usum salju sawawa luar kémping / soang turun bobo kantong bobo

Pedaran pondok:

Kantong saré handap ieu didamel tina lawon nilon tahan tahan cai, tahan cai sareng tahan lawon 20D 400T, anu raoseun pikeun ditanganan, ramah kulit sareng ramah lingkungan. Éta sacara efektif tiasa ngalestarikeun panas, ngirangan difusi panas, nyegah hawa tiis tina lebet, sareng ngagaduhan kamampuan baktéri anu tangtu, ngajantenkeun langkung higienis sareng séhat pikeun dianggo sapopoé.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Kantong saré handap ieu didamel tina lawon nilon tahan tahan cai, tahan cai sareng tahan lawon 20D 400T, anu raoseun pikeun ditanganan, ramah kulit sareng ramah lingkungan. Éta sacara efektif tiasa ngalestarikeun panas, ngirangan difusi panas, nyegah hawa tiis tina lebet, sareng ngagaduhan kamampuan baktéri anu tangtu, ngajantenkeun langkung higienis sareng séhat pikeun dianggo sapopoé. Bahan keusikan nyaéta 90% bebek bodas kualitas handap, kalayan ngeusi Kakuatan 650+ sareng beurat ngeusian 600g, anu tiasa nyayogikeun maksimal kahaneutan sareng panangtayungan ngalawan tiis tanpa ningkatkeun beurat, ngarobih deui persépsi pangguna ngeunaan hubungan antara ngeusian beurat jeung kahaneutan. Anu paling penting, bebek jenis ieu ngagaduhan tahan cai anu saé pisan, sareng ngagaduhan gelar anu alus, anu tiasa tetep kuat dina panyimpenan panas. Kantong saré ieu mangrupikeun produk outdoor anu paling laris di pasar, sareng éta ogé jenis anu populér kalayan bentuk Mummy. Pangwangunan internal kantong bobo ieu khususna dirancang ku kami. Kayaning urang nganggo 3D (tilu diménsi) pinding nangtung sareng kotak suku, anu sacara épéktip tiasa nyingkahan henteu rata handap dina unggal saluran handap saatos kantong saré dianggo salami waktos anu bakal mangaruhan kinerja panahan kahaneutan. A strip pinuh kentel windproof tiasa nyegah kuantitas kabocoran panas ngalangkungan seleting. Ogé desain kerah beuheung bakal ngamungkinkeun anjeun bobo nyaman tanpa hariwang kaleungitan panas tina tonggong beuheung anjeun. Di sagigireun tiung anu kentel nyaéta bentuk U kanggo kenyamanan sareng kahaneutan, tali nyusut Hood, Flap Velcro sareng desain rumit anu sanésna kanggo sésa kahaneutan dina kantong saré. Henteu masalah dimana waé anjeun angkat, sareng henteu paduli naon anu anjeun lakukeun, kami yakin pisan kantong bobo ieu khususna dirancang pikeun anjeun. Naon anu anjeun tempo? Atanapi naon anu anjeun pikahariwangeun? Upami anjeun ngagaduhan mamang, punten tong ragu pikeun masihan terang kami. Staf profesional kami bakal ngabéréskeun masalah anjeun sareng ngarobih solusi pikeun anjeun gancang-gancang.

17
20

Pilih haneutkeun kantong bobo (kanyamanan)

1. Perkirakeun suhu dimana anjeun bakal kémping. Sanaos jumlah ieu bénten-bénten sareng musim sareng iklim, dina kaseueuran kasus, kaayaan bobo anu resep perjalanan biasa antara dikurangan 7sareng saluhureun nol 7 .

2. Saluyukeun perkiraan suhu di luhur numutkeun kahoyong pribadi anjeun sareng kaayaan spésipik anu tiasa anjeun nyanghareupan.

3. Numutkeun nilai suhu anu disaluyukeun, tingal kahaneutan (kanyamanan) anu disayogikeun ku pabrikan pikeun milih kantong bobo. Peryogi diperhatoskeun yén salaku standar pikeun sagala rupa pabrik henteu seragam, nilai anu disayogikeun ku pabrik ngan ukur référénsi, henteu leres-leres diterapkeun dina sagala hal.

Wisata Pabrik

12
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)