Pabrikan 2020 unggulan 90% kantong tidur anu dieusi kalayan harga anu kompetitif

Pedaran pondok:

Upami anjeun masih hariwang ngeunaan naon anu kedah milih kantong bobo pikeun outdoor, ieu bakal janten pilihan anu pangsaéna. Kami parantos ngararancang beurat ngeusian anu béda pikeun nyumponan sarat khusus jalma anu béda pikeun skala suhu. Naha anjeun siap badé kémping, gunung, nanjak, bersepeda, mancing, atanapi ngumbara, naon waé éta.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Upami anjeun masih hariwang ngeunaan cara milih kantong bobo di luar, ieu bakal janten pilihan anu pangsaéna. Kantong bobo mommy warna solid ieu mangrupikeun gaya anu ningkat klasik. Éta ngagunakeun kapadetan jahitan anu langkung padet. Jurang antara jahitan luhur sareng handap laun dikurangan. Keusikan disebarkeun merata numutkeun ukuran bagian awak, sahingga bungkus sakabéh langkung saé. Éta ngagaduhan ingetan anu kuat sareng ogé cocog sareng desain ergonomis. Skéma warna utama nyaéta hideung di luar sareng beureum dina jero, anu langkung tahan ka kokotor sareng langkung modis. Tangtosna, upami anjeun gaduh karesep sanés kanggo warna kantong saré, kami ogé nyayogikeun jasa pangaturan warna. Rupa-rupa warna lawon sayogi pikeun anjeun milih. Lawon luar urang diubaran ku panolak cai sareng cimata-buktina, anu gampang pisan diberesihan sareng tiasa dibersihkeun ku sakali usap. Lawon pinding ogé diubaran ku anti lint, anu sacara efektif tiasa mungkus ngeusian batin. Keusikan kantong saré ieu didamel tina bebek bodas anu handap kualitas handap, kalayan kembang anu luhur sareng ingetan kahaneutan anu hadé. Kami parantos ngararancang beurat ngeusian anu béda pikeun nyumponan sarat anu khusus pikeun jalma anu béda pikeun suhu, naha anjeun ngarencanakeun kémping, gunung, gunung, gunung, mancing atanapi ngumbara tiasa dianggo numutkeun bahan-bahan keusikan anu béda sareng adaptasi sareng suhu lingkungan anu béda . Kantong bobo ieu ngamangpaatkeun pinuh ku ciri mengembang tina handap sareng peryogi sakedik ruang saatos disimpen. Éta moal nyandak teuing rohangan di bumi atanapi di bagasi, ngajantenkeun perjalanan anjeun langkung gampil. Kami nyayogikeun seueur jasa anu dikustomisasi, sapertos nyetak LOGO, pola, keusikan, sareng sajabana, atanapi ngarobih ukuran kantong bobo numutkeun kabutuhan anjeun. Anjeun wilujeng sumping konsultasi sareng mesen.

17
20

Tips pikeun ningkatkeun suhu lingkungan bobo

Pilih bentuk sareng ukuran kantong bobo anjeun anu leres, pilih kantong bobo anu dijait numutkeun kurva awak manusa, anu ku urang disebat "Mummy" kantong bobo. Éta ngagaduhan bungkus kinerja anu langkung saé, ngirangan rohangan aliran hawa, supados ningkatkeun ingetan kahaneutan, sareng dina waktos anu sasarengan ngirangan beurat, supados peralatanna enteng. Salaku tambahan, nalika urang milih kantong bobo, urang sapertos baju Bakal ukuran ageung, sedeng sareng alit kanggo dipilih, janten anjeun kedah milih kantong bobo numutkeun jangkungna sareng bentuk awak anjeun. Upami rohangan kantong bobo ageung teuing, urang ogé tiasa ngalebetkeun sababaraha baju supados rohangan langkung alit, supados ngahontal tujuan ningkatkeun kahaneutan. Ogé, urang tiasa nyaluyukeun drawstring dina sungut kantong saré pikeun ningkatkeun haneut atanapi dissipation panas.

Wisata Pabrik

12
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)