2020 Produsén desain énggal lampu méwah nyaman dibungkus bebek handap kantong bobo

Pedaran pondok:

Salah sahiji kantong saré anu pang populerna anu saé pikeun hiking, biking, backpacking sareng kémping, Light méwah mangrupikeun perlengkapan favorit di jantung pendaki sareng tukang ransel, ogé éta mangrupikeun pilihan utama pikeun jalma-jalma anu ningali tetep haneut dina bukit nalika usum sagala.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Salah sahiji kantong saré anu pang populerna anu saé pikeun hiking, biking, backpacking sareng kémping, Light méwah mangrupikeun perlengkapan favorit di jantung pendaki sareng tukang ransel, ogé éta mangrupikeun pilihan utama pikeun jalma-jalma anu ningali tetep haneut dina bukit nalika usum sagala. Éta tiasa dianggo pikeun kebon, buruan bumi, taman, dimana waé anjeun mikir. Upami anjeun kedah tahan cuaca tiis, ieu bakal janten produk anu paling ngabantuan pikeun anjeun. Éta nganggo téknologi jahit anu paling canggih pikeun ningkatkeun produkna sacara ketat sareng nyegah turunna ti luar ka jero. Kantong bobo ieu ngagaduhan ukuran ageung 210 × 80cm sareng cocog pikeun kaseueuran pangguna. Suhu anu raoseun antara 1 ℃ dugi ka 7 ℃ tiasa nyumponan kabutuhan kémping luar unggal dinten. Drawstring tahan angin sareng desain gesper peréngpét sélér ningkatkeun pangaruh angin sareng haneut tina kantong bobo sacara umum. Desain panyalindungan raray anu langkung manusiawi, masihan anjeun seueur panyalindungan. Kami nganggo lawon nilon 20-deniel kalayan anti cimata, down-proof, kinerja panolak cai. Naon deui, 90% bebek turun salaku bahan pangisian, anu mangrupikeun bahan anu saé pisan sareng haneut pisan. Éta tiasa ngabantosan anjeun pikeun tahan tina hawa tiis. Ringan, Gampang dibabawa, Portabel, Ukuran bungkus minimal sareng kalenturan baffles kontinyu ngamungkinkeun méwah Lampu ogé transisi kana bulan-bulan haneut kalayan sampurna. Salaku tambahan, kantong bobo ieu jinisna modis sareng aktif pisan, sareng kami nyayogikeun sababaraha pilihan pikeun warna, gaya, ukuran sareng sajabana. Kami percanten yén anjeun bakal resep produk sareng jasa kami, kusabab kami ngabantosan sadaya usaha pikeun ngembangkeun sareng ngadamel pabrik pangluhurna produk outdoor kualitas. Janten, wilujeng milarian halaman wéb kami sareng milih salah sahiji, kuring yakin kedah aya hiji jinis anu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun. Ogé anjeun tiasa ngahubungan kami, upami anjeun gaduh mamang ngeunaan produk kami.

17
20

Nalika milih kantong bobo, salian merhatoskeun sababaraha faktor dasar (sapertos panggunaan kantong tidur, kahaneutan, bahan isi, bentuk, panjang, sareng sajabana), urang ogé kedah nalungtik kantong tidur anu anjeun badé mésér sababaraha detil. Pondokna, aya seueur jinis kantong bobo, tapi sapertos alat olahraga luar anu sanés, anu paling mahal nyaéta anu pangsaéna. Ngan ukur anu tiasa nyumponan kabutuhan anjeun kalayan pantes sareng cocog sareng olahraga luar anjeun mangrupikeun pilihan anu pangsaéna.

Wisata Pabrik

12
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)