Tentang Kami

Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd.

Saha Kami

Kami ayana di salah sahiji wétan anu pang ageung sareng handap industri di Cina - Danau Baiyang, Baoding, Hebei di Cina Kalér. Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd. ngagaduhan pangalaman hébat dina ngahasilkeun produk bulu sareng handap, kalebet quilts, bantal, bulu sareng kasur handap, kantong tidur, baju handap sareng anu sanés. Perusahaan urang gaduh sét lini produk dina éterdown sareng kaluaran anu dalapan rébu ton per taun. Produk kami tiasa ngahontal Peraturan Cina pikeun ékspor. Kusabab desain unik kami sareng kualitas luhur, produk kami parantos dijual saé pisan di Amérika, Éropa, Jepang sareng Korea. Kapasitas produksi kami ngahontal langkung ti genep juta potongan per taun. Produk kami disarankeun pisan di pasar lokal sareng parantos kéngingkeun hadiah Produk Produk Tingkat Pertama Provinsi, Produk Tingkat Pertama Nasional, Produk Kasatiaan ku Palanggan sareng Merek Terkenal di Propinsi Hebei kalayan Kualitas. Kami nampi sertipikat ISO9001 di 2009. "Integritas, dédikasi sareng inovasi" parantos janten sumanget urang dina 11 taun ka pengker. "Kualitas anu saé, manajemén anu saé sareng jasa pikeun klien" nyaéta konsép jasa kami.

Ti saprak 1992

Di 1973, pangadeg sareng présidén urang, Jianhong Liu lahir di kulawarga pamayang di Kampung Dazhangzhuang, Anxin County, Propinsi Hebei. Liu angkat ka pabrik di Anxin County pikeun damel salaku buruh nyetak wol. Pakulitan rambut mangrupikeun padamelan anu sesah sareng capé. Liu henteu kendor teu maén leueur. Anjeunna gugah mimiti sareng ngucapkeun salam ka anu poék sareng damel atos. Anjeunna gancang kéngingkeun apresiasi sareng kapercayaan ti manajer pabrik. , Anjeunna diwanohkeun janten akuntan kirang ti satengah taun.

Dina 1992, ku 20.000 Yuan anjeunna nyalametkeun tina padamelan paruh waktos sareng impian pikeun ngamimitian usaha, anjeunna damel sareng réréncanganna angkat ka kidul ka Kota Guigang, Guangxi, sareng ngamimitian mésér pilem atah sareng dagang jual. Saatos tilu taun kerja keras, dina 1995, Liu umur 22 taun ngagaduhan jutaan modal, sareng anjeunna janten pamilik bungsu Désa Dazhangzhuang ti kulawarga miskin. Anjeunna ngandelkeun kerja keras sareng rajin ngali "pot emas munggaran".

Mimiti

Dina taun 1999, Liu ngadaptarkeun Pabrik Produk Turun Jinlida, ngadaptarkeun mérek, sareng sacara resmi asup kana bidang produksi produk. Anjeunna terjun ka pasar sababaraha bulan, sacara ati-ati nganalisis pasar, sareng nyusun rencana produksi sareng rencana pamasaran. Dina hal filsafat bisnis, urang teras-terasan nekadkeun "menangkeun konsumén kalayan integritas sareng ngembangkeun pasar kalayan hikmah". Nalika perusahaan ngembangkeun, anjeunna teras-terasan mikiran hal éta: Janten ageung, perusahaan kedah ningali pasar sareng dunya.

Ngembangkeun

Sapotong bulu leutik henteu ngagaduhan eusi téknis anu handap. Liu mingpin perusahaan pikeun keukeuh ngahasilkeun ketat saluyu sareng standar internasional. Pas produk turun kaluar, aranjeunna disambut ku konsumén sareng kéngingkeun "Produk unggulan Nasional", "Hebei Merek Terkenal", "Hebei Merek Terkenal", sareng "Konsumén", "Sing saha anu tiasa percanten kana produk", " kontrak sareng unit anu dipercaya "sareng penghargaan anu sanés.

Dina taun 2003, Liu sacara resmi ngaganti nami Pabrik Produk Turun Jinlida ka Anxin County Liteshu Down Products Co., Ltd., sareng ngalegaan jinis produk dina mérek "Liteshu", ti duvet tunggal asli janten kantong saré, Seueur produk sapertos jaket handap sareng bantal handap. Dina taun 2005, "Liteshu" sadayana lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000. "Liteshu" nampi kapercayaan kalayan kualitas, kéngingkeun sajumlah seueur pesenan, sareng mimiti lebet pasar internasional. Penjualan produk perusahaan ngahontal langkung ti 100.000 potongan taun éta, sareng nilai kaluaranana langkung ti 50 juta Yuan.

Dina taun 2006, perusahaan "Liteshu" sareng Perancis Saint Laurent • Xueruisha (Internasional) Garment Co., Ltd. ngagabung kakuatan pikeun ngadaptar sareng netepkeun Baoding Xueruisha Down Products Co., Ltd., sareng ngaluncurkeun séri produk "Xueruisha".

Tanggal 27 Méi 2014, Xueruisha Down Products Co., Ltd. hasil didaptarkeun salaku perusahaan munggaran di Baoding anu badé sumping di dewan utama Kota Shijiazhuang. Dina 20 taun ka pengker, Xueruisha Down Products Co., Ltd. parantos ngagaleuh, ngolah sareng ngical ampir 50.000 ton bulu; ngahasilkeun sareng ngical 2.2 juta produk turun. Sadaya ieu ngajantenkeun Liu pinuh kayakinan dina pamekaran payun perusahaan.

Dina 2015, Xueruisha Group ngadaptar salaku Hebei Rongdu Electronic Commerce Co., Ltd., sareng ngadegkeun platform dagang online down spot sareng perdagangan berjangka sareng Bursa Komoditas Bohai, sareng ngadegkeun gudang gudang handap anu kalér, komitmen pikeun ngahijikeun standar handap .

Kasempetan

Tanggal 1 April 2017, berita pendirian Distrik Anyar Xiong'an sumping. Salaku pangusaha patani anu damel rajin ti handap, Liu Jianhong leres-leres resep kana kasempetan pangwangunan di kota asalna, sareng dina waktos anu sami, anjeunna mikirkeun jero kumaha carana nyumbang kana pangwangunan kabupaten anu anyar.

Salaku pupuhu Kamar Dagang Industri Hebei Down, Liu nyatakeun yén anjeunna bakalan ngadukung pangwangunan distrik énggal sareng mingpin patuh kana kaputusan kaputusan distrik énggal. Dina waktos anu sasarengan, saluyu sareng pasaratan kabupatén énggal, digabungkeun sareng karakteristik kabupatén énggal, kami bakal ngalakukeun upaya pikeun nyiapkeun transformasi sareng pembaruan perusahaan.

Tanggal 25 Oktober 2020, dina kontéks pamekaran leapfrog énggal di Kacamatan Anyar Xiong'an, Asosiasi Industri E-commerce Anxin County Lintasan cocog sareng pamekaran jaman sareng kabutuhan kaayaan, dina kaayaan kapamimpinan anu bener tina réformasi kabupatén sareng biro pangwangunan, sareng sadaya pangusaha Kalayan perawatan sareng dukungan urang, sareng ngalangkungan usaha babarengan sadaya anggota, rapat perdana dilaksanakeun di aula multifungsi Xueruisha tanggal 25 Oktober. Ieu mangrupikeun acara anu hébat ningkatkeun sareng transformasi industri tradisional di Xiongan New District.

Liu, présidén Xueruisha Co., Ltd., kapilih salaku ketua. Pupuhu Liu nyarios yén ngadegna asosiasi éta seueur manpaatna pikeun pamekaran Anxin sareng Xiong'an lintas-wates e-commerce. Salaku anggota industri, anjeunna bakal ngabagi sumberdaya nyalira, waktos sareng pangalaman dina transformasi perusahaan perusahaan, sareng saling nguntungkeun sareng perusahaan anggota, sareng babarengan ngawangun platform jasa anu saé.

Tanggung jawab Masarakat

Dina taun-taun ayeuna, perusahaan parantos nyumbang langkung ti 2 juta Yuan ka masarakat sareng nyumbang langkung ti 10.000 jaket handap. Hal ieu dilélér gelar "Individu Canggih" ku Pamaréntah Propinsi Hebei dina Sumbangan Pendidikan sareng "Charity Enterprise" ku Federasi Amal Anxin County.

Carita urang bakal teraskeun…


Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)