Cangkang kamuflase tahan cai rip-stop portabel kantong saré militér pikeun cuaca anu tiis pisan

Pedaran pondok:

Naha anjeun kantos gugah nalika wengi tiis? Nalika anjeun ngagolér dina kantong saré dina tenda anjeun, ngageter sareng ngageter, teu tiasa bobo gampang kusabab tiris, ngadangukeun angin tiis, hujan sareng salju di luar, naha anjeun ngarep-ngarep gaduh kantong saré anu ngamungkinkeun anjeun resep bobo haneut anjeun dina cuaca anu tiis pisan? Ayeuna, parantos waktuna pikeun ngantepkeun pilihan anjeun, anjeun pantes ngagaduhan pakakas ieu.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Kantong bobo sapertos kieu biasana dianggo pikeun kémping luar dina kaayaan haneut. Ieu kusabab tujuan aslina tina desain kantong saré sapertos kieu nyaéta pikeun nyumponan sarat masarakat pikeun kanyamanan kémping luar dugi ka maksimal, anu pasti bakal nyababkeun kaleungitan panas. Kantong bobo sapertos kieu tiasa dijantenkeun bantal ku muka seleting.

17
20

Naha anjeun hudang dina wengi anu tiis? Nalika anjeun ngagolér dina kantong saré dina ténda, ngageter, ngageter, henteu gampang bobo kusabab tiris, ngadangukeun angin tiis di luar, hujan sareng salju, anjeun hoyong kantong saré sapertos ngantep anjeun pikaresepeun haneut dina saré cuaca tiis anu ekstrim? Ayeuna, parantos waktuna pikeun anjeun milih anu leres. Kantong bobo kamuflase ieu didesain sareng didamel numutkeun kantong saré mumi. Lawon luarna didamel tina lawon pola kamuflase, anu parantos diubaran ku cai-buktina sareng panguburan cai. Cai mibanda résistansi angin anu saé, tahan pisan kana kokotor sareng henteu gampang diruksak. Lawon jero lemes sareng raoseun, sareng karaosna caket pisan kana awak. Spésifikasi dasar kantong bobo ieu dieusi ku bebek 90% turun 1600g, sareng kaseueuran nyaéta 650. Kaseueuran anu luhur sareng prosés pinding 3D ngajantenkeun kantong bobo pinuh, sareng anu handap ngeusian panganteur, anu langkung saé pikeun tetep haneut . Topi nganggo gesper anu kuat pisan, anu tiasa ketat ngabungkus sirah sareng ningkatkeun pisan bungkusna sacara umum, anu tiasa masihan anjeun kahaneutan dina lingkungan anu tiis pisan. Kantong bobo ieu tiasa dianggo dina kaseueuran lingkungan anu tiis tanpa aya masalah, janten cocog pikeun rupa-rupa skenario, sapertos kémping bumi, piknik, gunung, panilitian ilmiah di daérah anu tiis, damel, pawai, sareng nolak tiis anu parah sareng angin. Upami anjeun resep kana kantong bobo ieu, tapi spésifikasi kantong bobo henteu cocog sareng kabutuhan pasar anjeun, maka anjeun tiasa sumping sareng komunikasi sareng kami. Kantong bobo ieu ngadukung kustomisasi anu jero. Anjeun tiasa milih lawon sareng ngeusian kantong bobo saluyu sareng kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa nempelkeun LOGO atanapi pola pikeun nyumponan kabutuhan konsumén dina pasar penjualan anjeun. Anjeun wilujeng sumping konsultasi sareng mesen.

Wisata Pabrik

12
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)