Taros Kami

Baoding Xueruisha Feather And Down Products Co., Ltd.

Alamat

Dazhangzhuang Village, Anxin County,

Kota Baoding, Propinsi Hebei, Cina

Telepon

0086-15132469168

0086- (0) 312 8738777

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)