Amplop Kantong Saré

  • Solid color splicable single envelope sleeping bag with detachable hat OEM

    Kantong saré splicable kantong amplop tunggal amplop kalayan topi OEM tiasa dicabut

    Ieu kantong saré amplop kalayan rupa-rupa warna sareng fungsi khusus. Éta populér pisan di seueur nagara sabab henteu ngan ukur kantong bobo ieu anu tiasa dianggo nalika badé kémping, tapi ogé di bumi. Lawon luar kantong bobo ieu didamel tina lawon nilon 20D 320T atanapi 20D 380T. Unggal lawon parantos diubaran khusus, anu tiasa nyaring résistansi sareng tahan cai. Éta gaduh résistansi angin anu kuat, ngajantenkeun produk langkung awét sareng gampang dibersihkeun. Lawon jero kantong saré ieu ogé lawon nilon 20D 320T atanapi 20D 380T.

  • Two-color stitching irregular envelope sleeping bag can be filled with down in winter

    Jahitan dua-warna kantong saré amplop henteu teratur tiasa dieusian ku usum salju

    Ieu kantong saré anu kawéntar ku gaya desain jahitan dua warna, modis pisan, sareng populér pisan dina sababaraha platform e-commerce. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan konsép desain anu gaya, tapi éta ogé ati-ati pisan dina produksi. Lapisan luar didamel tina lawon nilon 20D 380T kalayan perlakuan khusus. Éta ngagaduhan fungsi robek résistansi sareng tahan cai, anu merenah pikeun panyimpenan sareng beberesih sadidinten. Lawon jero nganggo serat poliéster 20D 380T, anu ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé, lemes pisan sareng raoseun upami didamel. Keusikan internal nyaéta 90% bebek turun sareng beurat ngeusian nyaéta 800g.

  • Single Envelope Splicable Sleeping Bag with Solid Color for Spring and Autumn

    Amplop Kantong Saré Splicable Single sareng Warna Padet pikeun Spring sareng Autumn

    Kantong bobo ieu ditingkatkeun dumasar kana kantong saré amplop klasik, anu cocog pisan pikeun kulawarga anu resep kémping dina usum semi sareng usum gugur. Lapisan luar kantong bobo ieu didamel tina lawon nilon tahan 20D 380T, sareng parantos diubaran ku panolak cai, anu langkung tahan ka kokotor sareng gampang dibersihkeun nalika dianggo; lawon batinna didamel tina serat poliéster 20D 380T, anu lemes sareng lemes dina hubungan.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)