Dijual panas panolak cai kantong tidur mummy tahan angin pikeun pemburu tentara

Pedaran pondok:

Kantong bobo kamuflase digital ieu khusus dirancang pikeun tentara, penjelajah, moro sareng anu janten penggemar militér. Aya sababaraha jinis warna pikeun pilihan, anu tiasa cocog sareng seueur bentuk bumi, sapertos leuweung, liar, gunung sareng sajabana. Ieu didamel tina lawon nilon 20D 380T, anu tahan angin, panolak cai, rip-stop, super haneut sareng sababaraha prestasi anu saé.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Kantong bobo kamuflase digital ieu khusus dirancang pikeun tentara, penjelajah, moro sareng anu janten penggemar militér. Aya sababaraha jinis warna pikeun pilihan, anu tiasa cocog sareng seueur bentuk bumi, sapertos leuweung, liar, gunung sareng sajabana. Ieu didamel tina lawon nilon 20D 380T, anu tahan angin, panolak cai, rip-stop, super haneut sareng sababaraha prestasi anu saé. Sakumaha urang sadayana terang, normalna, lingkungan petualangan luar anu tiris sareng baseuh, janten penting pisan lawon cangkangna diolah perlakuan DWR (Durable Water Repactor), anu tiasa ngajagaan kantong saré anjeun tina kalembaban sacara lega. Urang tiasa ngarobih warna, bahan, gaya, ukuran sareng sajabana, numutkeun pamundut anjeun. Kantong bobo ieu dieusi bebek 1200g 90% handap, kaseueuran pabrik nganggo bebek 85% atanapi 80% bebek handap, tiasa langkung handap 80%, tapi kami keukeuh nganggo 90% bebek turun sareng ngeusian Daya tinggi 650+, anu tiasa ngajadikeun haneut pisan bahkan di daérah anu tiis. Ayeuna, seueur nagara di Éropa sareng Amérika Kalér parantos nandatanganan kontrak sareng kami, ngondang kami pikeun ngabantosan ngahasilkeun pasokan militér. Sarat anu ketat pikeun militér dina produk ngabuktikeun yén urang gaduh kakuatan profesional anu cekap, nganggo bahan pengisian handap anu saé kualitas luhur sareng sagala rupa lawon berkualitas tinggi. Pikeun mastikeun kualitas produk, upami anjeun ngagaduhan sarat panggunaan kantong bobo di lingkungan anu propésional, pastina urang tiasa minuhan pamundut anjeun. Kami terang pisan yén palanggan anu béda ngagaduhan kabutuhan anu béda, sareng kami bakal nyobian anu pangsaéna pikeun nyumponan kabutuhan anjeun. Kami tiasa nyayogikeun sagala jinis jasa OEM & ODM pikeun anjeun sareng klien anjeun, kusabab perusahaan kami gaduh langkung ti 20 taun pangalaman dina industri ieu. Terus terang, urang terang naon anu anjeun pikahoyong sareng dijalankeunnana.

17
20

Kumaha carana milih kantong bobo?

1. Pilih kantong bobo numutkeun gambar anjeun: kantong bobo alit teuing bakal ketang pikeun dibalikkeun sareng teu raoseun; kantong bobo anu ageung teuing bakal mangaruhan ingetan haneutna upami kosong.

2. Nengetan skala suhu kantong bobo: sapanjang, data anu paling penting tina pilihan kantong bobo nyaéta skala suhu. Skala suhu dibagi kana tilu data: skala skala suhu (nyaéta skala suhu panghandapna, ngagunakeun batang suhu biru), skala suhu kanyamanan (skala suhu ieu ogé dibagi kana skala suhu luhur sareng handap ku sababaraha pabrik, ngagunakeun biru ka jeruk suhu bar), sareng skala suhu maksimum (nganggo palang suhu beureum).

Wisata Pabrik

12
13

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)