Kantong Saré Ibu

  • Outdoor sports colored mummy sleeping bag that can be used in professional fields OEM

    Olahraga bobo mumi tas bobo anu tiasa dianggo dina bidang profesional OEM

    Kami perusahaan kalayan pangalaman langkung ti 20 taun produksi sareng manufaktur produk handap. Dina raraga pendak sareng pamandangan panggunaan anu béda dina bidang profesional, kami ogé parantos ngalakukeun seueur paningkatan dina pangrajin tradisional. Produk ieu ngagaduhan sababaraha spésifikasi sareng desain fungsional anu unik pikeun dipilih pikeun nyumponan kabutuhan anjeun dina adegan anu béda, lawon luar tina kantong saré ieu didamel tina pangubaran nilon DWR 20D380T, anu sacara efektif tiasa nyegah tahan cai, ningkatkeun résistansi kokotor, sareng mempermudah beberesih sareng perawatan sadidinten. Lapisan jero nganggo lawon buludru-buktina nilon 20D 380T, ngagaduhan breathability anu alus sareng tékstur ramah kulit, ngajantenkeun pangguna langkung raoseun.

  • Hot sale excellent water repellent windproof mummy sleeping bags for army hunters

    Dijual panas panolak cai kantong tidur mummy tahan angin pikeun pemburu tentara

    Kantong bobo kamuflase digital ieu khusus dirancang pikeun tentara, penjelajah, moro sareng anu janten penggemar militér. Aya sababaraha jinis warna pikeun pilihan, anu tiasa cocog sareng seueur bentuk bumi, sapertos leuweung, liar, gunung sareng sajabana. Ieu didamel tina lawon nilon 20D 380T, anu tahan angin, panolak cai, rip-stop, super haneut sareng sababaraha prestasi anu saé.

  • 2021 popular bright color down filled mummy sleeping bag

    2021 warna cerah populér handap dieusi kantong saré mummy

    Kantong bobo mummy klasik mangrupikeun modél anu kasohor pisan di kalangan profesional. Salami prosés produksi, kami parantos ningkatkeun katrampilan tradisional pikeun ningkatkeun kahaneutan sareng kanyamanan. Dina waktos anu sasarengan, tingal warna anu populér ayeuna pikeun anjeun resep kémping sareng hiking. Aya pilihan langkung modis. Lawon luar kantong bobo ieu nyaéta lawon nilon 20D 320T, kalayan anti pangeboran sareng panguburan cai, janten langkung awét sareng tahan kokotor sareng gampang dibersihkeun. Lapisan lawon didamel tina 320T pongee bernapas sareng tahan buludru pikeun ningkatkeun kanyamanan pangguna. Interiorna dieusi bebek 800g 80% turun, sareng beurat totalna sakitar 1050g.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)