Amal | Kegiatan Amal Musim Dingin Grup Hebei Xueruisha Grup Hébat Jalma Hawa

2019-12-26

Tanggal 24 Désémber 2019, Grup Hebei Xueruisha ngagabung sareng Perusahaan Hukum Hebei Hongan pikeun ngabantosan jalma-jalma miskin sareng angkat ka Désa Shanggeer, Kabupaten Quyang, pikeun nyumbangkeun langkung ti 80,000 yuan usum salju jaket, nasi sareng minyak.

8
6
7
5

Dina tanggal 20 Désémber 2019, upacara sumbangan Grup Hebei Xueruisha ka Désa Bamugou, County Chhengheng, Zhangjiakou diayakeun di Panitia Désa Bamugou. Guo Jian, Sékretaris Panitia Partéi Universitas Hebei, Guo Xinyao, Sékretaris Panitia Partéi Chicheng County, Shan Yaojun, Sutradara Kantor Partéi Universitas Hebei, Wang Zhonghua, Sekretaris Mimiti Grup Kerja Alleviasi Penanggulangan Kemiskinan di Bianmugou Désa, sareng pamimpin kabupatén sareng kota ngiringan upacara sumbangan. Zhou Chunlei sapinuhna dipercayakeun ku Tuan Liu Jianhong janten tanggel waler pikeun kagiatan sumbangan. Sumbangan suplai kahirupan sapertos jaket mérek mérek sareng minyak béas sami sareng langkung ti 70.000 yuan.

[Gambar di luhur asalna tina bunderan babaturan Mr. Liu Jianhong, Pupuhu Grup Xueruisha]

4
2
3
1

Warta perusahaan anu aya hubunganana

Pamingpin industri Baiyangdian turun

Gawé pisan pikeun ngarobih sareng ningkatkeun pikeun ngalayanan Kabupatén Anyar Xiongan-Liu Jianhong

-Presiden Grup Baoding Xueruisa

- "Pamingpin nasional pikeun nonoman padesaan janten beunghar" "Model Pekerja Tekstil Nasional"

Alesan anu disarankeun: Dina 20 taun ka pengker, Xueruisha Down Products Co., Ltd. parantos ngagaleuh sareng ngolah ampir 50.000 ton bulu sareng ngahasilkeun sareng ngajual 2.2 juta produk turun. Éta parantos janten grup perusahaan anu ngahijikeun ternak sareng pembibitan unggas sareng meuncit sareng ngolah, turun bahan baku, produk handap, produksi produk luar, sareng e-commerce. Éta ngagaduhan tilu "mérek dagang terkenal di Propinsi Hebei" Xueruisha, Edelweiss, sareng Litshu.

Dilahirkeun di kulawarga pamayang miskin di Baiyangdian, anjeunna ngamimitian salaku pagawe nyukur rambut sareng ngamimitian jalan wirausaha dina yuswa 19 taun, kalayan pengkuh. Salaku pamimpin industri, anjeunna aktip ilubiung dina nyusun standar handap Asosiasi Industri Turun Cina, sareng aktip mingpin perusahaan dina pangwangunan fasilitas pengendalian polusi. Dina taun-taun ayeuna, perusahaan parantos nyumbang langkung ti 2 juta yuan ka masarakat sareng nyumbang langkung ti 10.000 jaket handap.

Anjeunna nyiptakeun mérek terkenal "Edelweiss" di 2009. Produkna jual saé di puluhan kota ageung sareng sedeng sapertos Beijing, Tianjin, Shanghai sareng Chongqing, sareng pangkat di antara dataran luhur wisata fashion usum di Éropa sareng Amérika. Dina taun 2010, Xueruisha nanem modal pisan pikeun ngontrak lima pabrik bebek ageung di Shandong, kalayan produksi harian 190,000 bulu bebek, sareng laun ngawangun pola operasi hiji-titik tatanén, industri sareng perdagangan.

Saatos ngadegna Wewengkon Anyar Xiongan, anjeunna ngadeudeul dirina pikeun transformasi sareng pamutahiran nyalira, ngarencanakeun ngagedekeun gedung pameran di daérah anu énggal, sareng ngalaksanakeun padamelan pariwisata industri; nguatkeun panilitian ilmiah sareng pamekaran, ngandelkeun kaunggulan data ageung pikeun ngawangun futures sareng titik platform penjualan online pikeun produk turun.


Waktos Post: Nov-27-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)