Ti "profiteer" ka pengusaha, Liu Jianhong ti Xueruisha Group mangrupikeun lalaki anu gaduh carita

2017-08-28

Ketekunan sareng ngudag panaratas

Ieu lalaki anu gaduh carita. Kalayan katekunan anu kuat, sumanget henteu kendat, sareng ngudag ampir nekad, jalan handapeun sampéanna salawasna pinuh ku harepan, sareng anjeunna manjang payun sareng lompatan ... Jalma anu tuang keuyeup, ku analisis anu rasional sareng penilaian anu tepat, anjeunna parantos langkung dipikaresep ku takdirna unggal waktos. Tina ieu, anjeunna sareng tim manajemen na parantos ngadamel-Baoding Xueruisha Down Products Co., Ltd. janten perusahaan anu didaptarkeun di Baoding anu mimiti aya di dewan Kota Shijiazhuang.

1
9

Hikmah, katenangan, sareng kesederhanaan mangrupikeun kesan awal reporter ngeunaan Liu Jianhong. Unggal sikep ngungkabkeun tingkah paripolah. Sapasang gelas dina sasak irung, kecap-kecap anu diucapkeun, imutna dina raina, sareng basa anu logis sareng jelas ngajantenkeun jalma ngaraos ngeunaan perusahaan swasta ieu. Pangusaha henteu tiasa ngabantosan ngahargaan sareng ngahargaan. Gambar pangusaha khas Confucian laun janten jelas nalika wawancara lumangsung.

Kalayan impian, lulugu wirausaha

Di 1973, Liu Jianhong lahir di kulawarga pamayang di Désa Dazhangzhuang, Baiyangdian, Anxin County. Dina taun 1990, anjeunna asup ka SMA kusabab kasusah kauangan di bumi sareng kedah nyerah kuliah. Saatos lungsur ti sakola, Liu Jianhong angkat ka pabrik di Anxin County pikeun damel salaku buruh nyetak wol. Pakulitan rambut mangrupikeun padamelan anu sesah sareng capé. Liu Jianhong henteu kendor teu maén leueur. Anjeunna gugah mimiti sareng ngucapkeun salam ka anu poék sareng damel atos. Anjeunna gancang kéngingkeun apresiasi sareng kapercayaan ti manajer pabrik. , Anjeunna diwanohkeun janten akuntan kirang ti satengah taun.

Dina 1992, ku 20.000 yuan anjeunna ngahemat tina padamelan paruh waktos sareng impian pikeun ngamimitian usaha, anjeunna damel sareng réréncanganna angkat ka kidul ka Kota Guigang, Guangxi, sareng ngamimitian dagang beuli sareng jual beuli. Saatos tilu taun kerja keras, dina 1995, Liu Jianhong umur 22 taun ngagaduhan jutaan modal, sareng anjeunna janten pangusaha bungsu Désa Dazhangzhuang ti kulawarga miskin. Anjeunna ngandelkeun kerja keras sareng rajin ngali "pot emas munggaran".

Phoenix nirvana, naék deui

Nalika Liu Jianhong ngahijikeun sumberdaya sareng siapkeun karirna langkung ageung, anjeunna ngalaman kakurangan anu langkung ageung. Dina taun 1996, kusabab anjeunna hoyong pisan suksés. Sajumlah artos diinvestasikeun kalayan teu ati-ati, sareng ampir sajuta yuan ditumpukkeun ku kerja keras dialungkeun sapeupeuting. Pikeun salamet, Liu Jianhong sareng istrina ngical barbecue di jalan. Pasangan damel rajin salami sataun sareng ngahémat 20.000 yuan. Dina taun 1997, Liu Jianhong nyandak 20.000 yuan dina saku na angkat ka Guangxi deui milarian kasempetan bisnis ku impianana nyalira. Saatos 5 taun, harga anu sami nyaéta 20.000 yuan, sareng kuring angkat ka tempat anu sami deui. Liu Jianhong pinuh ku émosi, tapi henteu sapertos waktos kamari, anjeunna langkung seueur pangalaman sareng kapercayaan. Karep wirausaha na langkung kuat sareng anjeunna langkung sumanget kana impianana. Ngudag langkung pengkuh, sareng dina waktos anu sami langkung wani sareng langkung rajin, sareng langkung dewasa sareng stabil tibatan lima taun ka pengker. 

8
7

 Nalika milarian sakedik, Liu Jianhong ngahaja mendakan yén tempat jagal di dieu parantos ngempelkeun sababaraha bahan limbah anu tos disaring ku potongan bulu bebek. Pangalaman anjeunna tiasa ningali dina pandangan anu bahan ieu runtah ngandung seueur wol. Anjeunna nyangka yén upami anjeunna tiasa misahkeun rambut, anjeunna masih tiasa ngasilkeun artos. Janten, anjeunna nyéépkeun langkung ti 20.000 yuan pikeun ngamuat langkung ti 30,000 limbah limbah sareng ngangkut deui ka bumi. Saatos sababaraha dinten sareng wengi gelut, anjeunna misahkeun langkung ti 10.000 sato domba bulu sareng ngasilkeun kauntungan langkung tina 200,000 yuan. Kumaha anginna sareng hujan, sababaraha musim semi sareng usum gugur, angin, ibun, salju sareng hujan ngéléhkeun gempur. Mangtaun-taun, Liu Jianhong parantos ngumpulkeun jumlah modal anu tangtu.

Ngan ukur ngadamel bahan baku ngan ukur tiasa janten "profiteer", sanés pengusaha. Dina taun 1999, Liu Jianhong ngadaptarkeun Pabrik Produk Turun Jinlida, ngadaptarkeun mérek, sareng sacara resmi asup kana bidang produksi produk. Anjeunna terjun ka pasar sababaraha bulan, sacara ati-ati nganalisis pasar, sareng nyusun rencana produksi sareng rencana pamasaran. Dina hal filsafat bisnis, urang teras-terasan nekadkeun "menangkeun konsumén kalayan integritas sareng ngembangkeun pasar kalayan hikmah". Dina manajemén bisnis, anjeunna teras-terasan negeskeun yén "sains sareng téknologi mangrupikeun kakuatan produktif utami". Dina kapamingpinan Liu Jianhong, pabrik ngahasilkeun batch duvets munggaran sareng promosikeun sareng ngajualanna ngalangkungan sababaraha kanal. Dina usum salju 2000, éta ngagaduhan langkung ti 50 toko waralaba, langkung ti 20 mall penjualan, sareng pabrik di sababaraha kota sareng kabupaten di daérah kalér. Pabrikna pinuh ku vitalitas sareng vitalitas. Nalika perusahaan ngembangkeun, anjeunna teras-terasan mikiran hal éta: Janten ageung, perusahaan kedah ningali pasar sareng dunya.

Pangwangunan anu teras-terasan, ka tingkat anu langkung luhur

Sapotong bulu leutik henteu ngagaduhan eusi téknis anu handap. Liu Jianhong mingpin perusahaan pikeun keukeuh ngahasilkeun ketat saluyu sareng standar internasional. Pas produk turun kaluar, aranjeunna disambut ku konsumén sareng kéngingkeun "Produk unggulan Nasional", "Hebei Merek Terkenal", "Hebei Merek Terkenal", sareng "Konsumén". Anu tiasa percanten kana produk "," kontrak sareng unit anu dipercaya "sareng penghargaan anu sanés. Pangwangunan produk turun, penciptaan mérek handap, sareng promosi budaya perusahaan handap parantos janten masalah strategis anu dipikiran Liu Jianhong sareng timnya Ku ayana jaman inpormasi Internét, Liu Jianhong tetep cocog sareng jaman, ngumpulkeun langkung seueur inpormasi pasar ngalangkungan Internet, ngajual sababaraha produk perusahaan sacara online, ngaluncurkeun pesenan sareng penjualan di panjuru nagara, sareng penjualan naék 50%.

5
6

Dina taun 2003, Liu Jianhong sacara resmi ngarobih nami Pabrik Produk Turun Jinlida janten Anxin County Liteshu Down Products Co., Ltd., sareng ngalegaan jinis produk dina mérek "Liteshu", ti duvet tunggal aslina janten kantong saré, Seueur produk sapertos jaket handap sareng bantal handap. Dina taun 2005, "Liteshu" sadayana lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO9001: 2000. "Liteshu" nampi kapercayaan kalayan kualitas, kéngingkeun sajumlah seueur pesenan, sareng mimiti lebet pasar internasional. Penjualan produk perusahaan ngahontal langkung ti 100.000 potongan taun éta, sareng nilai kaluaranana langkung ti 50 juta yuan. Dina taun 2006, perusahaan "Liteshu" sareng Perancis Saint Laurent • Xueruisha (Internasional) Garment Co., Ltd. ngagabung kakuatan pikeun ngadaptar sareng netepkeun Baoding Xueruisha Down Products Co., Ltd., sareng ngaluncurkeun séri produk "Xueruisha". Dina taun 2009, anjeunna nginvestasikeun seueur artos kanggo nyiptakeun mérek dagang terkenal "Edelweiss", puncak Xueruisha. Produkna jual saé di puluhan kota ageung sareng sedeng sapertos Beijing, Tianjin, Shanghai, Chongqing, sareng sajabana, sareng peringkat di antara dataran luhur wisata usum salju di Éropa sareng Amérika, sareng dipikaresep ku konsumén di nagara-nagara sareng daérah ieu. Dina taun 2010, Xueruisha nanem modal pisan pikeun ngontrak lima pabrik bebek ageung di Shandong, kalayan produksi harian 190,000 bulu bebek, sareng laun ngawangun pola operasi hiji-titik tatanén, industri sareng perdagangan. Tanggal 27 Méi 2014, Xueruisha Down Products Co., Ltd. hasil didaptarkeun salaku perusahaan munggaran di Baoding anu badé sumping di dewan utama Kota Shijiazhuang. Dina 20 taun ka pengker, Xueruisha Down Products Co., Ltd. parantos ngagaleuh, ngolah sareng ngical ampir 50.000 ton bulu; ngahasilkeun sareng ngical 2.2 juta produk turun. Sadaya ieu ngajantenkeun Liu Jianhong pinuh kayakinan dina pamekaran payun perusahaan.

Liu Jianhong ngenalkeun yén perusahaan parantos ngadegkeun pasar luar negeri pikeun produk jaket handap, sareng bisnis luar negeri na dugi ka ayeuna, sareng ngagaduhan kontak bisnis sareng langkung ti 10 nagara! Dina panilitian sareng pamekaran produk konsumén asing, désainer perusahaan ngagaduhan seueur inpormasi ngeunaan tren fashion Éropa sareng Amérika, sareng acumen pantunna henteu kedah diremehkeun, anu pas sareng konsép konsumsi modél canggih konsumén domestik. Unggal jéntré sacara murni disampurnakeun. "Tapi Daun Jatuh kedah balik kana akar na. Perkara teu sabaraha pasar luar negeri mikawanoh urang, upami urang henteu tiasa ngempelkeun pangaruh mérek di antara konsumen domestik, urang bahkan henteu tiasa janten mérek nasional." Saur Liu Jianhong.

Kusabab 2013, Pamaréntah County Anxin sacara komprehensif ngabenerkeun industri handap. Liu Jianhong janten kalungguhan dina ngawangun fasilitas pangaturan limbah pikeun ngahontal standar pembuangan cai. Dina waktos anu sasarengan, pikeun nyegah polusi udara, ketel ngadurukna dirobih tina batubara kana pembakaran. gas alam.

4
3

Dina 2015, Xueruisha Group ngadaptar salaku Hebei Rongdu Electronic Commerce Co., Ltd., sareng ngadegkeun platform dagang online down spot sareng perdagangan berjangka sareng Bursa Komoditas Bohai, sareng ngadegkeun gudang gudang handap anu kalér, komitmen pikeun ngahijikeun standar handap .

Sambungkeun sareng kabupatén énggal, robih sareng tingkatkeun

Tanggal 1 April, berita pendirian Distrik Anyar Xiong'an sumping. Salaku pangusaha patani anu damel rajin ti handap, Liu Jianhong leres-leres resep kana kasempetan pangwangunan di kota asalna, sareng dina waktos anu sami, anjeunna mikirkeun jero kumaha carana nyumbang kana pangwangunan kabupaten anu anyar.

Salaku pupuhu Kamar Dagang Industri Hebei Down, Liu Jianhong nyatakeun yén anjeunna bakalan ngadukung pangwangunan kabupatén énggal sareng mingpin patuh kana kaputusan kaputusan distrik énggal. Dina waktos anu sasarengan, saluyu sareng pasaratan kabupatén énggal, digabungkeun sareng karakteristik kabupatén énggal, kami bakal ngalakukeun upaya pikeun nyiapkeun transformasi sareng pembaruan perusahaan. Anu kahiji nyaéta terus ngagedekeun aula pameran di handap, pikeun ngalakukeun padamelan pariwisata industri anu saé, sareng ngagedekeun penjualan produk turun bari ngamajukeun Baiyangdian sareng daérah énggal; anu kadua nyaéta ngandelkeun masa depan high-tech sareng kaunggulan data ageung daérah énggal pikeun netepkeun panilitian berteknologi tinggi sareng pamekaran handap sareng produk. Ngandelkeun kaunggulan data ageung pikeun ngawangun futures sareng titik platform penjualan online pikeun produk turun. Hayu kabupaten anyar henteu ngagaduhan produksi handap sareng produk, tapi platform penjualan jaringan di kabupaten anyar bakal sadar kana transformasi sareng pamutahiran nyalira, sareng ogé ngaktipkeun perusahaan pikeun ngahijikeun kana pangwangunan sareng pamekaran distrik énggal, henteu dileungitkeun ku jaman, sareng nangtung dina trend. 

Kudu wani tanggung jawab sareng masihan langkung seueur sumbangan

Liu Jianhong salawasna yakin yén, sajaba ti usaha nyalira naék angin sareng ombak, sareng kamekaran naék, Xueruisha Down Products Co., Ltd. langkung tanggel waler pikeun nungtun industri handap pikeun langkung séhat, tingkat luhur. sareng lagu pangembangan tingkat. Ku sumangetna, anjeunna wani pikeun nyobian sareng ngabaru, sareng terus ngeuyeuban dirina, pikeun masihan kakuatanana pikeun perusahaan, padamel, sareng masarakat lokal. Kebangkitan perusahaan parantos nyandak anjeunna seueur penghormatan sareng judul: "Model Téknologi Industri Tekstil Nasional", "Pangusaha Banget", "Wakil Ketua Paguyuban Industri Turun Cina", "Perusahaan Pinunjul di Cina Turun Industri", "Hebei Down Industri Kamar Dagang "panjang". Salaku pamimpin industri, anjeunna aktip ilubiung dina nyusun standar handap Asosiasi Industri Turun Cina, sareng aktip mingpin perusahaan dina pangwangunan fasilitas pengendalian polusi dina ngarobih industri handap. taun, perusahaan parantos nyumbangkeun langkung ti 2 juta yuan ka masarakat sareng nyumbang langkung ti 10.000 jaket handap. Hal ieu dilélér gelar "Advanced Individual" ku Pamaréntah Propinsi Hebei Pamaréntah dina Sumbangan Pendidikan sareng "Charity Enterprise" ku Anxin Féderasi Amal County.

2
2.1

Inovasi mangrupikeun téma langgeng pikeun ngembangkeun perusahaan sareng jiwa perusahaan. Strategi inti sareng konsep inti manajemén perusahaan Liu Jianhong diwangun sakitar kecap "inovasi". Anjeunna ngagaduhan pamahaman anu unik ngeunaan "inovasi": mikirkeun naon anu sanés panginten batur disebut inovasi, ngalakukeun hal-hal anu sanés dilakukeun ku batur disebut inovasi; sababaraha hal disebut inovasi sabab ningkatkeun kualitas pagawéan sareng kahirupan, sababaraha sabab ningkatkeun efisiensi damel, sareng sababaraha sabab nguatkeun posisi kalapa. Tapi inovasi henteu kedah janten hal anu énggal, éta ogé tiasa dibungkus dina bentuk anu énggal. Ngepak barang-barang anu lami disebat inovasi, sareng masihan poin asup anyar kana hal-hal anu lami disebut ogé inovasi; ngarobah jumlah total tanpa ngarobah struktur disebut inovasi, sareng ngarobah jumlah total tanpa ngarobah struktur disebut inovasi.

Justru kusabab "inovasi" kontinyu anu parusahaan na parantos naék unggal dinten, sareng éta ogé kusabab "inovasi" anu Xueruisha Down Products Co., Ltd. parantos maju ka kamuliaan. Salila langkung ti sapuluh taun inovasi terus-terusan, langkung ti sapuluh Kalayan éksplorasi anu teu henti, Liu Jianhong sareng tim manajeménna parantos teras-terasan nuturkeun filosofi bisnis "pamekaran inovatif, kajujuran sareng kajujuran", anu ngagaduhan pangakuan konsumén sareng negeskeun sadaya séktor masarakat.


Waktos Post: Nov-27-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)