Perusahaan Grup Xiong'an Xue Ruisha Grup Anyar "Konperénsi Peluncuran Ngahudangkeun Sherisa"

Panulis: Li Ying

Kalayan akhir liburan Spring Festival, perusahaan parantos ngamimitian perjalanan taun énggal!

Mimiti anu saé mangrupikeun satengah perang. Tanggal 5 Maret 2018, Perusahaan Grup Xueruisha di Distrik Anyar Xiong'an nampi pimpinan perusahaan grup, présidén perusahaan grup, sareng manajer umum unggal cabang di aula multifungsi dina lantai kahiji perusahaan. Kapala sadaya departemén sareng sadaya padamelan ilubiung dina "Xueruisha Awakening Launch Conference".

9
8

Rapat mimiti nyaéta pikeun ngumpulkeun haté masarakat sareng netelakeun sagala rupa pancén. Nyelapkeun karep karyawan sareng hudang tina teu puguh liburan. Hayu karyawan nyortir rencana Taun Anyar, sareng sakedik-sakedik mengalokasikeunana ti bulan ka dinten, sareng aya cukup waktos pikeun dilakukeun unggal dinten. Pasang damel gancang ku sumanget pinuh.

Konférénsi Awakening Launch dibagi kana tilu sési:

Dina sési kahiji, pupuhu grup Pan Ruijie nganteurkeun pidato pikeun rapat kick-off. Dina biantara na, Pupuhu Pan sacara ringkes ngajelaskeun perjalanan méntal perusahaan ti mimiti didirikeun taun 1997 dugi ka ngadegna resmi di 2006 sareng ningkatkeun kana pamekaran Xueruisha Group. Anjeunna jelas nyatakeun yén "tanpa kontribusi karyawan, moal aya Xueruisha's dinten ieu" Prestasi ", kuring hoyong ngucapkeun rasa sukur ka sadaya pagawé anu parantos sepuh sareng Xueruisha.

7
6

Dina tautan anu kadua, Liu Xiaopo sareng Liu Erwei, wakil umum manajer perusahaan grup, masing-masing ngadamel rencana damel pikeun 2018 sareng langkah-langkah palaksanaan operasi ékspansi cabang.

Wakil manajer umum Liu Xiaopo mangrupikeun pimpinan umum cabang mimiti grup sareng Xueruisha Down Co., Ltd. Mimiti, Mr. Liu negeskeun sareng ngahaturkeun nuhun ka padamelna pikeun hasil kerja kerasna sareng prestasi. Kadua, jelas yén perusahaan cabang kedah nuturkeun arahan sareng idéologi hidayah ti kantor pusat, sareng ngalaksanakeun padamelan éta ku sikep yén unggal jalma master. Akhirna, para pamimpin di sadaya tingkatan diwajibkeun nyaluyukeun metode kerja pribadi salaku dasarna, ngagedekeun proyék-proyék anyar, nguatkeun komunikasi sareng koordinasi sareng sababaraha cabang sareng departemén, sareng ngupayakeun ngahontal kamuliaan anu langkung ageung di taun 2018.

Wakil manajer umum Liu Erwei mangrupikeun pimpinan umum cabang kadua grup sareng Hebei Liteshu Down Products Co., Ltd. Dina rencana damel 2018, Mr. Liu nyusun strategi pangwangunan anu anyar, ngalaksanakeun sistem akuntabilitas produksi kaamanan, sareng ngarengsekeun kinerja distribusi perusahaan grup. Karyawan diperyogikeun pikeun ngajaga citra perusahaan, ngahontal "Intisari Jalma" sareng ngawangun semangat kerja tim. Akhirna, jelaskeun arah pangembangan cabang: diajar sareng tuturkeun strategi pangwangunan Liu Jianhong, présiden perusahaan grup, sareng janten pamimpin perusahaan Area Xiong'an Anyar dina kapamimpinan Présidén Liu

5
4

Dina sési katilu, Liu Jianhong, présidén perusahaan grup, ngadamel pidato penutup dina rapat peluncuran. Sareng teraskeun syarat pikeun sadaya padamel:

1. Ngobrol ngeunaan peradaban sareng sopan.

2. Taat kana aturan sareng dina suasana anu saé.

3. Cinta koléktif sareng hormat ka pingpinan.

Dina 2018, filsafat manajemén Mr. Liu mangrupikeun rasiah tujuh karakter na:

"Propaganda". Ningkatkeun budaya perusahaan, filsafat sareng semangat perusahaan, sareng ngabakukeun nilai padamel sareng tingkah laku sareng budaya etika tradisional.

"Ngarumuskeun". Tiap cabang parantos nunjuk rencana strategis sareng rencana bakat 2018 pikeun netelakeun tujuan pikeun karyawan.

"Bakat". Nyayogikeun tahapan bakat pikeun perusahaan, kéngingkeun pimpinan umum unggal perusahaan cabang ngalaksanakeun tugas ngabahas tugas, ngalaporkeun rencana damel, ngagaduhan tanggung jawab sareng tanggung jawab. 

"Diajar". Latihan sareng diajar di 2018 bakal ngajantenkeun perusahaan janten produktivitas anu munggaran, ngamungkinkeun para kepala departemén fungsional utama pikeun fokus kana diajar sistem produk perusahaan, pangetahuan produk sareng profesionalisme anu sanés, sareng ngawangun tim kinerja tinggi anu propésional.

"Balesan". Masing-masing cabang parantos ngaluarkeun rencana hadiah taunan pikeun ngabebaskeun sumanget karyawan sareng ngawangun guru macan-ajag.

"Tulis". Jalma anu ngatur unggal cabang nyerat tujuan taunan sareng rencana perluasan, kalayan tujuanana diklarifikasi, didigitalisasi, sareng sadayana nyandak beban anu beurat, sareng sadayana ngagaduhan indikator.

"Lalakon". Tekenan palaksanaan, pragmatism sareng badarat. Kakuatan tindakan sok langkung ageung tibatan kakuatan basa.

3
2

Saatos rapat kick-off gugah parantos réngsé, sadaya karyawan nyandak poto grup pikeun miéling, sareng para karyawan bakti diri kana padamelan kalayan tampilan sareng sikep anu énggal.

1.1

Poto: Li Ying


Waktos Post: Nov-27-2020

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)