Olahraga bobo mumi tas bobo anu tiasa dianggo dina bidang profesional OEM

Pedaran pondok:

Kami perusahaan kalayan pangalaman langkung ti 20 taun produksi sareng manufaktur produk handap. Dina raraga pendak sareng pamandangan panggunaan anu béda dina bidang profesional, kami ogé parantos ngalakukeun seueur paningkatan dina pangrajin tradisional. Produk ieu ngagaduhan sababaraha spésifikasi sareng desain fungsional anu unik pikeun dipilih pikeun nyumponan kabutuhan anjeun dina adegan anu béda, lawon luar tina kantong saré ieu didamel tina pangubaran nilon DWR 20D380T, anu sacara efektif tiasa nyegah tahan cai, ningkatkeun résistansi kokotor, sareng mempermudah beberesih sareng perawatan sadidinten. Lapisan jero nganggo lawon buludru-buktina nilon 20D 380T, ngagaduhan breathability anu alus sareng tékstur ramah kulit, ngajantenkeun pangguna langkung raoseun.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Kami perusahaan kalayan pangalaman langkung ti 20 taun produksi sareng manufaktur produk handap. Dina raraga pendak sareng pamandangan panggunaan anu béda dina bidang profesional, kami ogé parantos ngalakukeun seueur paningkatan dina pangrajin tradisional. Produk ieu ngagaduhan sababaraha spésifikasi sareng desain fungsional anu unik pikeun dipilih pikeun nyumponan kabutuhan anjeun dina adegan anu béda, lawon luar tina kantong saré ieu didamel tina pangubaran nilon DWR 20D380T, anu sacara efektif tiasa nyegah tahan cai, ningkatkeun résistansi kokotor, sareng mempermudah beberesih sareng perawatan sadidinten. Lapisan jero nganggo lawon buludru-buktina nilon 20D 380T, ngagaduhan breathability anu alus sareng tékstur ramah kulit, ngajantenkeun pangguna langkung raoseun. Éta ngeusi 90% bebek turun tina beurat 1000g, anu ngajantenkeun kantong bobo langkung énggal sareng haneut. Prosés pinding nangtung tilu diménsi sareng jarak jahit anu langkung padet ngajantenkeun sebaran handap keusikan langkung rata sareng nyegah lumpat ka handap. Lawon khusus kalayan eusi bebek handap sareng téknologi canggih ngajantenkeun kantong bobo langkung haneut. Éta tiasa raoseun pisan dina -10 ~ -5 ℃, sareng suhu anu ekstrim tiasa ngahontal -20 ℃, anu tiasa ngabantosan anjeun dina seueur lingkungan anu karasa nahan tiis. Dina raraga nyumponan sarat lingkungan anu béda, kantong bobo ieu parantos ditingkatkeun saluyu. Upami anjeun aya di daérah anu kencang sareng angin sering, anjeun tiasa milih gaya kentel dua lapis kanggo nyayogikeun kinerja anu langkung raoseun sareng tahan angin langkung saé, ingetan anu langkung anget. Anjeun tiasa ogé milih vérsi anu tiasa manteng leungeun anjeun, anu tiasa mastikeun yén panangan anjeun dileupaskeun nalika awak haneut sareng nanganan langkung seueur hal. Tangtosna, kantong saré jenis ieu ogé mangrupikeun pilihan anu saé pikeun kulawarga anu resep kémping. Éta tiasa nyandak pangalaman propésional ka kulawarga sareng masihan aranjeunna langkung katengtreman sareng panangtayungan nalika kémping. Upami anjeun resep kantong bobo ieu atanapi sababaraha spésifikasi, tapi ngagaduhan kabutuhan anu béda. Teras anjeun tiasa ngahubungi kami, kami bakal nyayogikeun anjeun jasa khusus anu saluyu sareng kabutuhan anjeun numutkeun lingkungan penjualan sareng lingkungan panggunaan anjeun. Kuring yakin produk ieu bakal janten komoditas panas anjeun taun ieu.

1
2

Spésifikasi

Bahan ngeusian 1000g 90% bebek turun
Kakuatan ngeusian 650
Lawon cangkang Perawatan 20D 38OT Nylon DWR
Lawon pinding 20D 38OT Poliéster Pongee
Zipper 5 # YKK seleting 2 arah
Bahan bungkusan Kantong komprési OPP
Diménsi paking 32 * 22cm
Suhu kanyamanan -5 c
Watesan Suhu -1o ℃
Suhu ekstrim -2o ℃
111

Rincian Produk

3

Dina tiung anu kentel bentukna U-kanggo kanyamanan sareng kahaneutan

4

Lawon kulitna ramah sareng lemes

5

Dobel- dek kantong bobo

6

Dobelkeun kantong bobo

Milih Alesan

9

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)