Produk

  • Outdoor sports colored mummy sleeping bag that can be used in professional fields OEM

    Olahraga bobo mumi tas bobo anu tiasa dianggo dina bidang profesional OEM

    Kami perusahaan kalayan pangalaman langkung ti 20 taun produksi sareng manufaktur produk handap. Dina raraga pendak sareng pamandangan panggunaan anu béda dina bidang profesional, kami ogé parantos ngalakukeun seueur paningkatan dina pangrajin tradisional. Produk ieu ngagaduhan sababaraha spésifikasi sareng desain fungsional anu unik pikeun dipilih pikeun nyumponan kabutuhan anjeun dina adegan anu béda, lawon luar tina kantong saré ieu didamel tina pangubaran nilon DWR 20D380T, anu sacara efektif tiasa nyegah tahan cai, ningkatkeun résistansi kokotor, sareng mempermudah beberesih sareng perawatan sadidinten. Lapisan jero nganggo lawon buludru-buktina nilon 20D 380T, ngagaduhan breathability anu alus sareng tékstur ramah kulit, ngajantenkeun pangguna langkung raoseun.

  • Camouflage shell waterproof rip-stop portable military sleeping bag for extremely cold weather

    Cangkang kamuflase tahan cai rip-stop portabel kantong saré militér pikeun cuaca anu tiis pisan

    Naha anjeun kantos gugah nalika wengi tiis? Nalika anjeun ngagolér dina kantong saré dina tenda anjeun, ngageter sareng ngageter, teu tiasa bobo gampang kusabab tiris, ngadangukeun angin tiis, hujan sareng salju di luar, naha anjeun ngarep-ngarep gaduh kantong saré anu ngamungkinkeun anjeun resep bobo haneut anjeun dina cuaca anu tiis pisan? Ayeuna, parantos waktuna pikeun ngantepkeun pilihan anjeun, anjeun pantes ngagaduhan pakakas ieu.

  • 2020 manufacturer superior 90% down filled sleeping bags with competitive price

    Pabrikan 2020 unggulan 90% kantong tidur anu dieusi kalayan harga anu kompetitif

    Upami anjeun masih hariwang ngeunaan naon anu kedah milih kantong bobo pikeun outdoor, ieu bakal janten pilihan anu pangsaéna. Kami parantos ngararancang beurat ngeusian anu béda pikeun nyumponan sarat khusus jalma anu béda pikeun skala suhu. Naha anjeun siap badé kémping, gunung, nanjak, bersepeda, mancing, atanapi ngumbara, naon waé éta.

  • 2020 factory winter adult outdoor camping duck/goose down sleeping bag wholesaler

    Pabrik 2020 usum salju sawawa luar kémping / soang turun bobo kantong bobo

    Kantong saré handap ieu didamel tina lawon nilon tahan tahan cai, tahan cai sareng tahan lawon 20D 400T, anu raoseun pikeun ditanganan, ramah kulit sareng ramah lingkungan. Éta sacara efektif tiasa ngalestarikeun panas, ngirangan difusi panas, nyegah hawa tiis tina lebet, sareng ngagaduhan kamampuan baktéri anu tangtu, ngajantenkeun langkung higienis sareng séhat pikeun dianggo sapopoé.

  • 2020 New design manufacturer light luxury comfortable packable duck down sleeping bag

    2020 Produsén desain énggal lampu méwah nyaman dibungkus bebek handap kantong bobo

    Salah sahiji kantong saré anu pang populerna anu saé pikeun hiking, biking, backpacking sareng kémping, Light méwah mangrupikeun perlengkapan favorit di jantung pendaki sareng tukang ransel, ogé éta mangrupikeun pilihan utama pikeun jalma-jalma anu ningali tetep haneut dina bukit nalika usum sagala.

  • Hot sale excellent water repellent windproof mummy sleeping bags for army hunters

    Dijual panas panolak cai kantong tidur mummy tahan angin pikeun pemburu tentara

    Kantong bobo kamuflase digital ieu khusus dirancang pikeun tentara, penjelajah, moro sareng anu janten penggemar militér. Aya sababaraha jinis warna pikeun pilihan, anu tiasa cocog sareng seueur bentuk bumi, sapertos leuweung, liar, gunung sareng sajabana. Ieu didamel tina lawon nilon 20D 380T, anu tahan angin, panolak cai, rip-stop, super haneut sareng sababaraha prestasi anu saé.

  • Solid color splicable single envelope sleeping bag with detachable hat OEM

    Kantong saré splicable kantong amplop tunggal amplop kalayan topi OEM tiasa dicabut

    Ieu kantong saré amplop kalayan rupa-rupa warna sareng fungsi khusus. Éta populér pisan di seueur nagara sabab henteu ngan ukur kantong bobo ieu anu tiasa dianggo nalika badé kémping, tapi ogé di bumi. Lawon luar kantong bobo ieu didamel tina lawon nilon 20D 320T atanapi 20D 380T. Unggal lawon parantos diubaran khusus, anu tiasa nyaring résistansi sareng tahan cai. Éta gaduh résistansi angin anu kuat, ngajantenkeun produk langkung awét sareng gampang dibersihkeun. Lawon jero kantong saré ieu ogé lawon nilon 20D 320T atanapi 20D 380T.

  • 2021 popular bright color down filled mummy sleeping bag

    2021 warna cerah populér handap dieusi kantong saré mummy

    Kantong bobo mummy klasik mangrupikeun modél anu kasohor pisan di kalangan profesional. Salami prosés produksi, kami parantos ningkatkeun katrampilan tradisional pikeun ningkatkeun kahaneutan sareng kanyamanan. Dina waktos anu sasarengan, tingal warna anu populér ayeuna pikeun anjeun resep kémping sareng hiking. Aya pilihan langkung modis. Lawon luar kantong bobo ieu nyaéta lawon nilon 20D 320T, kalayan anti pangeboran sareng panguburan cai, janten langkung awét sareng tahan kokotor sareng gampang dibersihkeun. Lapisan lawon didamel tina 320T pongee bernapas sareng tahan buludru pikeun ningkatkeun kanyamanan pangguna. Interiorna dieusi bebek 800g 80% turun, sareng beurat totalna sakitar 1050g.

  • Two-color stitching irregular envelope sleeping bag can be filled with down in winter

    Jahitan dua-warna kantong saré amplop henteu teratur tiasa dieusian ku usum salju

    Ieu kantong saré anu kawéntar ku gaya desain jahitan dua warna, modis pisan, sareng populér pisan dina sababaraha platform e-commerce. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan konsép desain anu gaya, tapi éta ogé ati-ati pisan dina produksi. Lapisan luar didamel tina lawon nilon 20D 380T kalayan perlakuan khusus. Éta ngagaduhan fungsi robek résistansi sareng tahan cai, anu merenah pikeun panyimpenan sareng beberesih sadidinten. Lawon jero nganggo serat poliéster 20D 380T, anu ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé, lemes pisan sareng raoseun upami didamel. Keusikan internal nyaéta 90% bebek turun sareng beurat ngeusian nyaéta 800g.

  • Single Envelope Splicable Sleeping Bag with Solid Color for Spring and Autumn

    Amplop Kantong Saré Splicable Single sareng Warna Padet pikeun Spring sareng Autumn

    Kantong bobo ieu ditingkatkeun dumasar kana kantong saré amplop klasik, anu cocog pisan pikeun kulawarga anu resep kémping dina usum semi sareng usum gugur. Lapisan luar kantong bobo ieu didamel tina lawon nilon tahan 20D 380T, sareng parantos diubaran ku panolak cai, anu langkung tahan ka kokotor sareng gampang dibersihkeun nalika dianggo; lawon batinna didamel tina serat poliéster 20D 380T, anu lemes sareng lemes dina hubungan.

Ngalanggan Newsletter Kami

Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

Tuturkeun Kami

dina média sosial urang
  • sns01 (5)
  • sns05 (3)
  • sns03 (6)
  • sns02 (7)