Amplop Kantong Saré Splicable Single sareng Warna Padet pikeun Spring sareng Autumn

Pedaran pondok:

Kantong bobo ieu ditingkatkeun dumasar kana kantong saré amplop klasik, anu cocog pisan pikeun kulawarga anu resep kémping dina usum semi sareng usum gugur. Lapisan luar kantong bobo ieu didamel tina lawon nilon tahan 20D 380T, sareng parantos diubaran ku panolak cai, anu langkung tahan ka kokotor sareng gampang dibersihkeun nalika dianggo; lawon batinna didamel tina serat poliéster 20D 380T, anu lemes sareng lemes dina hubungan.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Kantong bobo ieu ditingkatkeun dumasar kana kantong saré amplop klasik, anu cocog pisan pikeun kulawarga anu resep kémping dina usum semi sareng usum gugur. Lapisan luar kantong bobo ieu didamel tina lawon nilon tahan 20D 380T, sareng parantos diubaran ku panolak cai, anu langkung tahan ka kokotor sareng gampang dibersihkeun nalika dianggo; lawon batinna didamel tina serat poliéster 20D 380T, anu lemes sareng lemes dina hubungan. Dina raraga ningkatkeun kanyamanan nalika dianggo; Éta ngeusi 400g bebek 90% turun, anu ngagaduhan ingetan kahaneutan anu hadé. Pamakéan téknologi jahitan anu langkung ketat tiasa nyegah turun tina kakeueum tina lawon sareng ngajantenkeun sebaran handap langkung rata. Total beurat kantong bobo ngan ukur 650g, suhu suhudna antara 0 ~ 6 ℃, sareng suhu batesan na -19 ℃. Cocog pikeun anjeun anggo dina kagiatan di luar ruangan sapertos kémping, hiking, hiking, sareng sajabana dina usum semi sareng usum gugur, atanapi ngabantosan anjeun nalika suhu di bumi kirang tina hawa tiis. Urang tiasa ngarobih bahan lawon produk sareng warna di jero sareng luar numutkeun kabutuhan anjeun. Anjeun tiasa milih soang handap, katun sareng bahan pangeusi anu sanés kanggo kantong bobo. Anjeun tiasa milih pikeun muka sareng nutup di sisi kénca atanapi sisi katuhu. Dua kantong saré anu henteu kabuka sareng nutup dina sisi anu sami tiasa di sambung sasarengan, upami anjeun ngagaduhan kabutuhan anu sanés, anjeun tiasa komunikasi sareng kami ngalangkungan email, sareng kami bakal masihan anjeun solusi khusus anu khusus.

2
3
4
5

Spésifikasi

Bahan ngeusian 400g 90% bebek turun
Kakuatan ngeusian 650
Lawon cangkang Perlakuan 20D 380T Nylon DWR
Lawon pinding 20D 380T PolyesterPongee
Zipper 5 # YKK seleting 2 arah
Bahan bungkusan oPP komprési kantong
Diménsi paking 28 * 16cm
Suhu kanyamanan 6 ℃
Watesan Suhu Okt.
Suhu ekstrim -9 c

Rincian Produk

6

Langkung haneut babarengan

7

Strip windproof kandel pikeun nyegah kabocoran hawa kusabab seleting

8

Routing taliti

8
9

Kembang buludru ageung mangrupikeun hakékat turun

Aplikasi

1

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)