Jahitan dua-warna kantong saré amplop henteu teratur tiasa dieusian ku usum salju

Pedaran pondok:

Ieu kantong saré anu kawéntar ku gaya desain jahitan dua warna, modis pisan, sareng populér pisan dina sababaraha platform e-commerce. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan konsép desain anu gaya, tapi éta ogé ati-ati pisan dina produksi. Lapisan luar didamel tina lawon nilon 20D 380T kalayan perlakuan khusus. Éta ngagaduhan fungsi robek résistansi sareng tahan cai, anu merenah pikeun panyimpenan sareng beberesih sadidinten. Lawon jero nganggo serat poliéster 20D 380T, anu ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé, lemes pisan sareng raoseun upami didamel. Keusikan internal nyaéta 90% bebek turun sareng beurat ngeusian nyaéta 800g.


Detil Produk

Tanda Produk

Pedaran:

Ieu kantong saré anu kawéntar ku gaya desain jahitan dua warna, modis pisan, sareng populér pisan dina sababaraha platform e-commerce. Éta henteu ngan ukur ngagaduhan konsép desain anu gaya, tapi éta ogé ati-ati pisan dina produksi. Lapisan luar didamel tina lawon nilon 20D 380T kalayan perlakuan khusus. Éta ngagaduhan fungsi robek résistansi sareng tahan cai, anu merenah pikeun panyimpenan sareng beberesih sadidinten. Lawon jero nganggo serat poliéster 20D 380T, anu ngagaduhan perméabilitas hawa anu saé, lemes pisan sareng raoseun upami didamel. Keusikan internal nyaéta 90% bebek turun sareng beurat ngeusian nyaéta 800g. Mibanda performa ingetan haneut anu saé pisan. Suhu kanyamanan dibasajankeun 1 ~ -8 ℃ jeung suhu wates nyaéta -17 ℃. Kusabab kitu, dasarna tiasa nyumponan panggunaan luar di daérah anu langkung tiis dina usum salju, sapertos Amérika Serikat, Dipaké pikeun olahraga outdoor dina usum salju di daérah anu sedeng sapertos Kanada sareng Inggris. Nalika ngagaduhan kahaneutan anu saé, beuratna ogé enteng pisan, ukuran bungkusna ngan ukur 31 * 2cm, éta hampang pisan pikeun ngagantung dina ransel, sareng éta peryogi pisan sakedik rohangan dina batang mobil atanapi kotak di bumi. Éta cocog pisan pikeun jalma anu resep kémping, ski, hiking sareng kagiatan outdoor séjén; nalika suhu di bumi henteu cekap, éta ogé tiasa dianggo pikeun nolak tiis sareng usum salju; di daérah rawan bencana alam sapertos banjir sareng topan, kantong saré ieu ogé tiasa dianggo Reserve pikeun bahan pencegahan bencana. Upami anjeun resep kana produk ieu tapi ngagaduhan kabutuhan anu sanés, anjeun ogé tiasa ngahubungan kami ku email. Kami tiasa nyayogikeun anjeun jasa anu saluyu sareng kabutuhan.

1
1.1
1.2

Spésifikasi

Bahan ngeusian 8oog 90% bebek turun
Kakuatan ngeusian 65o
Lawon cangkang Perlakuan 20D 380T Nylon DWR
Lawon pinding 20D 38OT Poliéster Pongee
Zipper 5 # YKK 2 arah
Bahan bungkusan oPP komprési kantong
Diménsi paking 31,20cm
Suhu kanyamanan 1 ℃
Watesan Suhu -8 c
Suhu ekstrim -17 ℃

Rincian Produk

2

Nghirupan sareng ngusir cai

3

Diwangun dina saku sertipikat disumputkeun

4

Hood nyusutan tali

5

Suku ngaliwatan desain

7

5 # YKK seleting 2 arah

9

Kembang buludru ageung mangrupikeun hakékat turun

Aplikasi

10
11
12

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Produk Patali

    Ngalanggan Newsletter Kami

    Pikeun patarosan ngeunaan produk atanapi pricelist kami, punten kintunkeun email anjeun ka kami sareng kami bakal kontak dina 24 jam.

    Tuturkeun Kami

    dina média sosial urang
    • sns01 (5)
    • sns05 (3)
    • sns03 (6)
    • sns02 (7)